* Klik op de afbeeldingen voor meer foto’s

Terra Mitica
Prachtig thema & pretpark onderverdeeld in 5 categorieën met tal van attracties voor groot en klein en prachtig zicht op Benidorm
Aqualandia
Ontspanning en vermaak voor het hele gezin en een groot aantal opwindende attracties vormen het aanbod van dit enorme waterpark op enkele kilometers van Benidorm met meer dan 20 glijbanen
Terra Natura
Terra Natura is een nieuw park gelegen vlakbij Benidorm.
Op een oppervlakte van 32 hectare zijn er meer dan 200 diersoorten te vinden zoals jaguars, olifanten, apen, beren en reptielen als leguanen en schildpadden.
Tijdens een dagbezoek aan Terra Natura bezoekt men drie van de vijf wereldcontinenten: Amerika, Azië en Europa. Er is ook een deel gewijd aan het oorspronkelijke oercontinent Pangea.
Tijdens de reis door de verschillende continenten op ‘Terra Natura’ zijn er in totaal 54 zeldzame diersoorten te vinden die in hun natuurlijke leefomgeving met uitsterven bedreigd worden.
Meer informatie op: www.terranatura.com
Mundomar
Mundomar is een ideale leefruimte voor exotische land- en zeedieren. De uitstekende omstandigheden in de Sierra Helada en de bijdrage van deskundigen maken dit park dat in 1997 haar poorten opende, tot een eerste klas attractie.
Meer informatie op: http://www.mundomar.es
Karting Moraira
Openlucht Karting tot 01u ’s nachts geopend in het hoogseizoen met mooi parcours en verschillende snelheden mogelijk