image image

Jullie Verhalen, Onze Herinneringen

Gastenboek

Grietje
2 september 2022

We hebben een zalige vakantie gehad in Benitachell. De villa is voorzien van alle comfort, de rust is onbetaalbaar. We hebben enorm genoten van het zalige zwembad. Een auto is in de regio onmisbaar. De villa is een aanrader en voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Van Londerseele Patrick
8 augustus 2022

Eindelijk na twee lange COVID jaren, terug naar ons geliefkoosde Benitachell. Het voelde als thuiskomen in het paradijs! Een ongelofelijk zicht op de vallei, het dorpje Benitachell en de Montgo in Javea. Alle comfort en een prachtig zwembad om in te verkoelen, wat kan een mens zich meer wensen? Een maand is voorbijgevlogen met alle fiestas en zoveel bezienswaardigheden heb je werkelijk tijd tekort. We kijken al uit naar onze volgende trip naar onze thuishaven El Remanso

Joos en Elsje
30 juli 2022

Dit jaar voor het eerst naar El Remanso II geweest met 6 personen en kunnen dit alleen maar aanraden. Prachtige villa met superuitzicht. Alles aanwezig om te genieten met de ganse familie. Alle tips van David waren meer dan welkom en we hadden tijd tekort. We komen zeker terug naar El Remanso I of II.

Peter en Ilse
4 november 2021

Zeker een aanrader! Wij hebben met groot genoegen van deze zeer comfortabele woning gebruik kunnen maken. Alles wat je nodig hebt om je thuis te voelen is aanwezig. Tel daarbij het prachtige uitzicht vanuit zowel de woonkamer als de verschillende zitplekken bij op én de fantastische zonsondergangen dan kan je verblijf niet meer stuk. De woning ligt centraal ten opzichte van Moraira, Xabia/Javea en Denia dus legio uitstapmogelijkheden. Het contact met de verhuurder verliep zeer soepel vanaf de eerste stap in het boekingsproces tot de afronding na het vertrek. Wij hopen in de toekomst terug te komen.

Gerda
11 oktober 2021

Deze zomer gingen we voor de tweede keer logeren in El Remanso, omdat we na de eerste keer met het gevoel bleven zitten dat er nog zoveel te verkennen was. We hadden lang niet alle tips (van restaurants en uitstappen) die we kregen van de eigenaar kunnen opvolgen. We kregen een heerlijk gevoel van thuiskomen bij het openen van de voordeur. Alles was weer zo netjes, bedden opgemaakt en verrassing: de slaapkamers werden in een nieuw kleedje gestopt. Prachtig behangen en geschilderd en met mooie interieurspullen uitgebreid. Opnieuw hebben we genoten van ons verblijf, misschien nog meer dan de vorige keer, omdat we nu door corona meer in dit prachtige huis verbleven. Terwijl we ontspanden in het zwembad, kookten de vrijwilligers in de buitenkeuken. Heerlijk. Werkelijk alles is aanwezig in dit huis. En winkels zijn er ook in de buurt. Er is zelfs een supermarkt waar we te voet naartoe konden. Wij keren in elk geval nog terug, misschien zelfs een keertje in de winter.

Schrijf een bericht

Maximaal 300 tekens.
Deel hier enkele persoonlijke foto’s van jouw vakantie met ons (Max 3)